Getuigenissen : 

Voor op de website wil ik alvast volgende getuigen: 

 

Mia weet als geen ander in een mum van tijd vertrouwen op te bouwen bij kinderen. Dit komt omdat ze zo puur écht contact maakt waardoor kinderen zich direct op hun gemak voelen. Elke keer komt mijn dochter met een emmertje vol uitbundigheid en zachtheid en met een versterkt “ikje” terug van de lessen. 

 

vele groeten

Lies 

Onze 9 jarige dochter Laura had een moeilijke periode. Zeer onzeker, vaak eens een ondoorbreekbare woedeaanval. Ze kwam maar niet tot rust en sprak voluit over het feit dat ze niet gelukkig was.
Fast forward een jaar later en Laura zegt nu vaak: hoe mooi is het leven niet!
We hebben zelf vooreerst als ouders meer tijd gemaakt voor haar en ik ben samen met haar zwemlessen gaan volgen die, nu ze supergoed kan zwemmen, veel durf en moed hebben bijgebracht.
Maar wat de grootste doorslag heeft gegeven was haar tijd met Mia. Ik vond Mia via, via online en we zijn gestart met yoga lessen bij ons thuis. Eerst samen moeder/dochter dan eens Laura alleen, soms eens met broer en oma erbij. We maakten er tijd en plaats voor. Het was zeer verbindend. Mia kon doordringen tot Laura en je zag dat Laura kalmte vond in de lessen en daarbuiten.
Mia had ook een goeie invloed op mij. Ik leerde ook met mijn stress omgaan en zag hoe dat weer een positieve invloed had op de kids.
Mia was meer dan de yoga juf. Mia was (en blijft) coach, steun en toeverlaat, iemand waar je kan op rekenen. Ze is een echte 'natural', ze straalt rust uit en weet het over te brengen. En ze is super goed in Yoga met kids en verzint de gekste kids massages, het is mooi om mee te maken.
De bezoeken van Mia zijn een vaste waarde geworden bij ons thuis. 'Ik mis Mia' zegt Laura dan, en dan bellen we haar weer. 🙏🌈😍🌻